Välj en sida

”La Libertie Cuisine”

matlagningskurser för mindre sällskap i fransk lantlig miljö, med skandinaviska kända kockar som gästspelar.

http://www.cuisine.lalibertie.com/

 

Nu har vi bestämt oss för starta något vi kallar La Libertie Cuisine, matlagningskurser för ett mindre sällskap i fransk lantlig miljö, där de bästa råvarorna finns utanför dörren.

Så därför har vi byggt om det gamla restaurangköket (för ca 30 år sedan var vårt hus en restaurang med 50 sittplatser med tillhörande hotell) till ett modernare ”hemmakök”, för att kunna erbjuda dig möjlighet att vara med på matlagningskurser hos oss under okt-april.

honor

Kurserna hålls av skandinaviska kända kockar, som gästspelar hos oss. De kommer att vägleda er i skapandet av en välsmakande måltid av lokala råvaror som ni därefter njuter i vår matsal. Till middagen komponerar vår sommelier ett anpassat val av lokala viner till just er meny.

Share This