Välj en sida

Nystartat företag testlanserar mobiltjänst för vänner som vill fira varandra med digitala presentkort.

Wrapp är en ny mobiltjänst för vänner som vill fira varandra med digitala presentkort från attraktiva varumärken. Med Wrapp blir det roligt att ge, få och använda digitala presentkort och enkelt för vänner att bidra till gemensamma presenter. Tjänsten riktar sig till personer som har en smartphone och använder sig av sociala medier.

– Grattishälsningar på Facebookväggen är roliga att få, men vi tycker att presenter med ett riktigt värde är ännu bättre, säger Hjalmar Winbladh, vd och medgrundare till Wrapp.

Mobiltjänsten testas på den svenska marknaden inför en internationell lansering. Personer runt om i världen kan naturligtvis delta redan nu genom att ge presenter till vänner som bor i Sverige.

– Födelsedagar, helgdagar, grattis till ett nytt jobb eller ett tack för senast, oavsett anledning gillar vi att bli uppmärksammade och firade, säger Hjalmar Winbladh.

Stadium, Indiska, Clas Ohlson och Björn Borg är några av de välkända varumärken och butikskedjor som samarbetar med Wrapp redan från start.

– Wrapp är en nyskapande tjänst och Stadium är stolta över att vara del av lanseringen. Wrapp som idé erbjuder nya möjligheter att skapa relationer med kunder och inspirera till ett aktivt liv, säger Gustav Öhrn, vd för Stadium.

Användaren har alltid sitt presentkort tillgängligt i telefonen och mobilapplikationen påminner när presentkortet håller på att gå ut.

– Med Wrapp är det smidigt och kul att ge bort, bidra till och få presenter. Vi gör det roligt att vara en vän som bryr sig, och enkelt för andra vänner att haka på, säger Hjalmar Winbladh.

Så fungerar Wrapp
För att komma igång laddar du ner Wrapps mobila applikation från Apples App StoreAndroid Market eller använder webbapplikationen påwww.wrapp.com och kopplar den till ditt Facebook-konto.

Wrapp påminner dig om dina vänners födelsedagar och andra händelser. Det enda du behöver göra är att välja bland de kostnadsfria och betalbara presentkort som finns tillgängliga. Därefter får du och andra vänner möjlighet att utöka värdet på presentkortet och såklart skriva en personlig hälsning på Facebook.

För att ta emot ett presentkort följer du länken på din Facebook-vägg och laddar ner Wrapp-appen, om du inte har den sedan tidigare. När du är redo att använda ditt presentkort klickar du på ”Wallet” i applikationen och på det presentkort du vill använda. Klicka på ”Use” och visa upp presentkortet och dess streckkod i kassan, koden skannas och betalningen är klar.

Om Wrapp
Wrapp erbjuder digitala presentkort från attraktiva varumärken. Med Wrapp kan vänner fira varandra varje dag genom att ge, få och använda digitala presentkort via mobilen och webben.

Wrapp grundades under våren 2011 av en grupp erfarna entreprenörer. Företaget är baserat i Stockholm och Silicon Valley. Fira dina vänner varje dag på www.wrapp.com

Om Stadium
Stadium är Sveriges största sportkedja med ca 110 butiker i Sverige, Danmark och Finland. I koncernen ingår dessutom specialkoncepten Stadium Ski, Stadium Outlet samt dotterbolagen Stadium Promotion och Stadium Sports Camp (svb). Koncernen har cirka 3 000 anställda och omsättningen 2009/2010 var ca 4,3 miljarder exkl moms. Företaget ägs av bröderna Ulf och Bo Eklöf med familjer samt Ikano S/A (25%). Stadium vill inspirera till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. www.stadium.se

Share This